Tietoa Meistä

Maailman johtava viisumipalvelu

Olemme viisumihakemuksiin liittyvää neuvontaa ja viisumihakemusten käsittelypalvelua tarjoava yritys. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota parempaa palvelua ja paremman kokemuksen kuin suurlähetystöt. Olemme olleet toiminnassa vuodesta 2011 lähtien ja olemme kunnostautuneet vahvan asiakastyytyväisyyden aikaansaamisessa ja luotettavana kolmannen osapuolen palveluntarjoajana.

Teemme hakemusprosessista nopean, helpon ja turvallisen. Noudatamme toiminnassamme kansainvälisten korttiyhtiöiden ylläpitämää, kortinhaltijan henkilötietoja suojaavaa PCI DSS – standardia (Payment Card Industry Data Security Standard).

Official ESTA on kehittynyt maailman johtavaksi sähköiseksi viisumipalveluksi. Official ESTA ymmärtää viisumihakemusprosessiin liittyvän epävarmuuden ja turhautumisen sekä siihen kuluvan ajan, ja tarjoaa nopeaa, ystävällistä ja asiantuntemaa viisumineuvontaa ja –tukea.

Visiomme

Tarjoamme kustannustehokasta ja selkeätä viisumipalvelua yksityishenkilöille ja yrityksille, joilla ei ole aikaa tai resursseja tehdä hakemusta itsenäisesti. Palvelumme avulla voit hakea viisumia ilman sekaannusta ja turhautumista – teemme viisumin hakemisen helpoksi.

Tarjoamamme Hyödyt

Virgin Atlantic ja muut suuret matkayhtiöt suosittelevat käyttämään luotettavia kolmannen osapuolen palveluntarjoajia ESTA-hakemuksissa. Tutustu tarjoamiimme hyötyihin ja huomaat, että olemme korkealuokkainen palveluntarjoaja.

  1. 24/7 Hakemustuki – Keskustele ihmisen kanssa, älä tuhlaa aikaasi puhelinvastaajiin
  2. Hakemuksen Tarkistus Ennen Jättämistä – Saat selvennystä ongelmakohtiin ja vältät yleisiä virheitä jotka johtavat hakemuksen välittömään hylkäämiseen
  3. Ilmainen Uudelleenlähetys – Teitkö virheen? Pitääkö sinun tehdä hakemukseen muutos? Älä huolehdi, me hoidamme asian
  4. Rahat takaisin – mikäli hakemuksesi hylätään
  5. Viisumivapautuksen Takaisinhaku Voimassaoloaikana – Pidämme ESTA-lupasi tiedot tallessa kahden vuoden voimassaolon ajan siltä varalta että kadotat alkuperäiset
  6. Hakemukseen Liittyvät Tilapäivitykset – Pysy ajan tasalla hakemukseesi liittyvistä muutoksista
  7. PDF-vahvistus Sähköpostitse – Saat sähköpostiisi tulostusvalmiin PDF-version ESTA-luvastasi

Hyötymme ja hinnoittelumme viestitään sivustollamme ja monet asiakkaamme arvostavat sitä mitä he saavat lisämaksunsa vastineeksi. Osana kattavaa palveluamme tarjoamme 'virallisen ESTAn' ja tästä syystä käytämme kirjainlyhennettä ESTA toiminimessämme. Markkinoilla on myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka veloittavat törkeitä hintoja eivätkä tarjoa asianmukaista palvelua, tai eivät tarjoa virallista ESTAa. Voit lukea lisää tarjoamistamme hyödyistä täältä: https://usa-esta.fi/our-services

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, saat meihin yhteyden seuraavilla tavoilla:

Sähköpostitse:  support@usa-esta.com
Puhelimitse: Soita meille
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007