Tarkista ESTA-tila
ESTA-uutisia, tietoa ja apua.

Sopimusehdot

Alla löydät USA-ESTA.FI in asettamat sopimusehdot, joihin sovelletaan Ison-Britannian lakeja.

Yritys käsittelee hakemuksen asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti, eikä vastaa asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista. Yritys pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan asiakkaalle oikean viisumin määritellyssä ajassa. Yritys ei kuitenkaan vastaa seuraavista tapahtumista suurlähetystössä: Viisumihakemuksen hylkääminen, Väärän viisumin myöntäminen, Viive viisumihakemuksen käsittelyssä.

Mikäli yrityksen virhe tai laiminlyönti on aiheuttanut jonkun edellä mainituista, yrityksen vastuu rajoittuu korvaavan viisumin kustannuksiin tai kaikkien maksujen hyvityksiin, eikä yritys vastaa tästä aiheutuvista menetyksistä, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta menetetyt tuotot/tulot ja menetetyt lentoliput.

Peruutusoikeus

Lähetettyäsi hakemuksesi meille sähköisesti tai puhelimitse, oletamme sinun hyväksyvän sen että voimme välittömästi alkaa käsittelemään hakemustasi ja toimittamaan palveluamme. Tämän seurauksena sinulla ei ole peruutusoikeutta Ison-"The Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013". Säännöksen 36(1)(a) and 37(1)(a) nojalla peruutusoikeus menetetään, mikäli palvelun toimittaminen on hyväksytty alkamaan peruutusajan aikana.

Omistus

Verkkosivusto USA-ESTA.FI on sweet startup ltd in hallinnassa ja omistuksessa. Mikäli et hyväksy ja suostu noudattamaan näitä käyttöehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä sivustoa.

Käyttörajoitukset

Tätä sivustoa sekä tällä sivustolla tai sen kautta tarjottuja palveluja ei saa käyttää henkilökohtaisen hyödyn tavoitteluun. Tällä sivustolla esitettyjä tai sen kautta saatavilla olevia tietoja tai palveluita (tai mitään niiden muunnelmia, mukaelmia tai erittelyjä) ei saa myydä tai antaa kenellekään kolmannelle osapuolelle, tai muutoin käyttää henkilökohtaisen edun tavoitteluun.

Turvallisuus

Pidätämme oikeuden ajoittain: (a) muuttaa ja/tai ottaa käyttöön uusia turvatoimia ilman erillistä ilmoitusta; (b) väliaikaisesti rajoittaa/estää kenen tahansa pääsy tälle sivustolle; (c) tehdä mikä tahansa muu toimenpide, jonka koemme tarpeelliseksi tämän sivuston ja tämän sivuston tietokantojen sisältämien tietojen pitämisen turvassa.

Sivuston sisältö ja tiedon paikkansapitävyys

Käytämme kohtuullista taitoa ja varovaisuutta kootessamme tällä sivustolla ja sen kautta saatavilla olevaa tietoa. Tieto voi kuitenkin osittain olla kerätty ja/tai saatu kolmannelta osapuolelta, joka ei ole verkostomme jäsen. USA-ESTA.FI ei vastaa tällaisen kolmannen osapuolen antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Lisäksi, tällä sivustolla tai sen kautta saatavilla olevaan tietoon liittyvät virheet ja puutteet voivat olla seurausta useista mahdollisista mihin tahansa verkkopohjaiseen järjestelmään liittyvistä tekijöistä, joihin emme pysty kohtuudellisilla toimilla vaikuttamaan. Tietoihin voi esimerkiksi vaikuttaa laite- tai ohjelmistovika, palveluntarjoajan viat, tai yhteysvirheet tiedonsiirrossa. Tässä valossa tällä sivustolla esitetty tieto esitetään sellaisenaan ja sen paikkansapitävyys tulisi aina pyrkiä varmistamaan ennen siihen luottamista.
Tämä on dynaaminen sivusto ja tästä syystä sivuston sisältö ja ulkoasu voivat ajoittain vaihdella ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttöoikeuden Rajoitus ja Omistus

Sinulla on rajoitettu oikeus ladata tämän sivuston sisältämää materiaalia henkilökohtaiselle tietokoneelle ja tulostaa sitä henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön olettaen, että tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muuta omistusta osoittavat merkinnät säilyvät muuttumattomina.
Lukuun ottamatta näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti ja erityisesti mainittuja käyttötarkoituksia, tämän sivuston ja sen tietokantojen sisältämän tiedon kääntäminen, levittäminen tai muu käyttö muilla verkkosivustoilla tai muussa medioissa on ehdottomasti kielletty. Kiellämme lisäksi: (a) tämän sivuston tai jonkin sen sisällön osan esittämisen kehyksessä jollakin toisella sivustolla; (b) tämän sivuston ”peilaamisen” toisella palvelimella; (c) automaattisen kuvankaappaus- tai muun teknologian käyttämisen tiedon keräämiseksi tältä sivustolla.
Tältä sivustolta (mahdollisesti) ladattavissa oleva ohjelmisto on joko omistamamme tai meille lisensoitu. Tätä ohjelmistoa saa käyttää ainoastaan sen loppukäyttäjän lisenssin mukaisesti, tai mikäli tällaista lisenssiä ei ole; sinulle myönnetään ei-yksinomainen ja ei siirrettävissä oleva lisenssi kyseisen ohjelmiston käyttöön, käyttäessäsi tätä sivustoa näitä käyttöehtoja noudattaen.
Tekijänoikeudet ja muut tähän sivustoon liittyvät immateriaalioikeudet (mukaan lukien mutta niihin kuitenkaan rajoittumatta sivuston sisältöön, brändiin ja palveluihin, ohjelmistoon ja muihin sen kautta saatavilla olevaan materiaaliin liittyvät oikeudet), joita ei erikseen myönnetä näiden käyttöehtojen mukaan ovat nimenomaisesti pidätetty USA-ESTA.FIille, tai muiden sivustolla esitettyjen tuotemerkkien, nimien tai logojen osalta niiden omistajille.

Suostumus

Käyttämällä tätä sivustoa annat USA-ESTA.FIille suostumuksesi Käyttäjätiedon käsittelyyn ja siirtoon (sekä ETA:n sisä- että ulkopuolella) voidaksemme tarjota sinulle tämän palvelun ja mahdollistaaksemme sivuston käytön ja ESTAn saamisen.

Toimitusehdot

Toimitusehtomme kuvaavat sinulle, asiakkaalle, miten sivustollamme tarjottu Käsittelypalvelu toimitetaan.

1- USA-ESTA.FI on yksityinen, kolmannen osapuolen ESTA-hakemuksia käsittelevä yritys, eikä se ole millään tavalla sidoksissa Yhdysvaltain hallitukseen.

2- Tarjoamamme palvelut:

  • ESTA Viisumivapaushakemuksen tietojen syöttö ja käsittely.
  • Käsittely hakemuspäivänä ja tilapäivitykset.
  • Matkustuslupavahvistuksen toimitus sähköpostitse
  • Hakemuksen tietojen päivitys ja tilatarkistukset kahden vuoden ajan ESTAn saamisesta.
  • 24/7 asiakastuki sähköpostitse ja puhelimitse

3- USA-ESTA.FI ei takaa hakemusten hyväksymistä, käsittelemme asiakkaan hakemuksen tiedot ja kokoamme ne tulli- ja rajavartiolaitoksen järjestelmään.

4- Asiakas on vastuussa asianmukaisen ja paikkansapitävän tiedon antamisesta hakemusta varten, USA-ESTA.FI ei vastaa asiakkaan antamien virheellisten tietojen takia hylätyistä hakemuksista.

5- Kun hakemuksen tiedot ovat annettu, USA-ESTA.FIilla on 24 tuntia aikaa hakemuksen käsittelyyn ja tilapäivityksen antamiseen asiakkaalle. Emme vastaanota reklamaatioita toimittamattomista matkustusluvan vahvistusasiakirjoista 24 tunnin sisällä siitä, kun asiakas on lähettänyt tiedot. Asiakkaalla on oikeus reklamoida 24 tunnin jälkeen, mikäli vahvistusasiakirjaa tai tilapäivitystä ei ole annettu.

6- Tulli- ja rajavartiolaitos voi keskeyttää hakemuksen käsittelyn erinäisistä syistä, näissä tapauksissa asiakaspalvelijamme ottaa asiakkaaseen yhteyttä ratkaisun löytämiseksi. Samaa pätee mikäli hakemus hylätään.

7- Tarjotut palvelut ovat tässä suhteessa jättämistä ESTA sovelluksia. Kustannukset hakemusten käsittelyä sisältää kaikki palvelumaksuja (enintään 77USD), jotka ovat riippuvaisia sijainnin hakijalle. Emme ole sidoksissa Yhdysvaltain hallituksen tai suurlähetystöön. Käsittelymaksu sisältää 21USD koska Yhdysvaltain hallitus myöntämistä oman ESTA. Voit hakea suoraan https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Tilatessaan palvelumme asiakas sitoutuu maksamaan palvelumaksun tietojen syöttämisestä ja tukipalvelumaksun, johon sisältyy USA-ESTA.FIin asiakkaan puolesta maksama 21USD suuruinen ESTAn järjestelmämaksu maksu Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitokselle.

8- Asiakas antaa USA-ESTA.FIille valtuudet hallinnoida hänen hakemuksensa tietoja ja lähettää hänen puolestaan hakemuksen Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen ESTA-järjestelmään tietosuojakäytäntömme sekä Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen tietosuojalausunnon (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm) mukaisesti:

9- Asiakas vahvistaa olevansa oikeutettu ja laillisesti kykenevä suorittamaan maksun ilmoitetulla pankki- tai luottokortilla. USA-ESTA.FI veloittaa ilmoitetulta kortilta maksun kertamaksuna kokonaisuudessaan eikä vastaa asiakkaan ilmoittamien luottokorttitietojen laittomasta käytöstä.

Kun saman päivän käsittelypalvelumme, joka pätee myös viikonloppuihin ja pyhäpäiviin, on suoritettu, toimitamme tuotteen ainoastaan sähköpostitse.

Suosittelemme lisäämään sähköpostiosoitteemme orders@usa-esta.com sallittujen lähettäjien listalle varmistaaksesi, ettei sähköpostiamme torjuta täyden postilaatikon takia.

PDF-tiedostot voidaan avata ilmaiseksi ladattavissa olevalla Adobe Readerilla.

Jos sinulla on kysyttävää toimitusehdoistamme, ota yhteyttä sähköpostitse (support@usa-esta.com). Vastaamme 24 tunnin sisällä.

Käsittelypalvelumme katsotaan toimitetuksi, kun olet vastaanottanut matkustuslupasi sähköpostitse. Suosittelemme matkustusluvan tulostamista, sillä jotkut lentoyhtiöt haluavat nähdä sen lähtöselvityksessä.

Disclaimer and Limitation of Liability

(a) Tämä sivusto, sen sisältö ja mikä tahansa sen käyttötarkoitus tarjotaan ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai hiljaisia takuita, lukuun ottamatta näissä käyttöehdoissa erikseen esitettyjä. Emme takaa että sivustolla esitetty tai sen kautta saatavilla oleva tieto on riittävää, täydellistä, tarkkaa tai ajantasaista, emmekä takaa että tämä sivusto (tai mikä tahansa sen osa) on aina saatavissa, täysin toimiva tai ettei sillä ole virheitä tai viruksia. Näin ollen, hyväksyt sen että ainoa peruste sopimusrikkomukselle on se, että rikomme sopimusta näiden ehtojen nojalla.
(b) Siltä osin kuin laissa on sallittu, lukuun ottamatta kohdassa (d) kuvattuja tapauksia, emme vastaa menetyksistä, vahingoista, menetystä ajasta (myös huolimattomuudestamme johtuneesta), tietojen menetyksestä tai tuhoutumisesta, menetetyistä tuotoista, tilaisuuksista ja liikearvosta, sekä kaikista epäsuorista ja välillisistä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tai liittyvät tämän sivuston käyttöön ja/tai sillä esitettyyn tietoon tai sen kautta tarjottuihin palveluihin, huolimatta siitä onko kyseinen menetys/vahinko/vastuu sopimukseen liittyvä, sopimukseen perustumaton (mukaan lukien tuottamus), säädöksessä säädetty, ennakoitavissa oleva tai mikäli olemme olleet tietoisia sen mahdollisuudesta.
(c) Siltä osin kuin laissa on sallittu, lukuun ottamatta kohdan (d) tapauksia, kokonaiskorvausvastuumme välittömistä vahingoista ja muista välittömistä vastuista, joko sopimukseen perustuvissa tai perustumattomissa, säädöksiin tai muihin seikkoihin perustuvissa asioissa, rajoittuu 100 puntaan yhtä vaatimusta tai toisiinsa liittyviä vaatimuksia kohden.
(d) Nämä käyttöehdot eivät rajoita vastuutamme:
(i) huolimattomuutemme aiheuttamasta kuolemasta tai henkilövahingosta; tai
(ii) petollisesta vääristelystä meidän tai hallinnassamme olevien toimesta.
(e) Käyttäessäsi sivustoa kuluttajana mikään näistä käyttöehdoista ei rajoita millään tavalla lakisääteisiä oikeuksiasi.

Hyvitysehdot

Koska sivusto käyttää Instant Payment Notification –järjestelmää (IPN), joka mahdollistaa palvelun toimittamisen välittömästi palvelumaksun suorittamisen jälkeen, emme tarjoa lainkaan peruutusoikeutta. ESTA-hakemuksen kustannusta ei palauteta ja mikäli matkustajalla/matkustajilla on ESTA-luvan kaksoiskappale, emme voi tarjota hyvitystä.

Voimme ottaa poikkeustapauksia harkintaan tapauskohtaisesti, mikäli tapahtuma on sinusta riippumaton. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@usa-esta.com.

Määräysten itsenäisyys

Mikäli yksi tai useampi näistä käyttöehdoista todetaan tuomioistuimessa tai muussa tuomiovaltaisessa elimessä pätemättömäksi tai muuten toimeenpanokelvottomaksi, tämä päätös ei tee pätemättömäksi muita näistä ehdoista. Näitä käyttöehtoja pidetään tällöin muutettuna siten, että kyseisiä ehtoja korjataan päteviksi ja täytäntöönpanokelpoisiksi, säilyttäen niiden tarkoitus, tai mikäli mahdollista, korvaamalla ne toisilla ehdoilla, jotka ovat päteviä ja täytäntöönpanokelpoisia ja jotka olennaisilta osin saattavat voimaan niiden tarkoitetut ehdot. Mitä tahansa pätemätön tai toimeenpanokelvoton säännös on erotettavissa näistä käyttöehdoista siten, että tämä ei vaikuta jäljellä olevien ehtojen pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuten tai kyseisten ehtojen pätevyyteen muilla lainkäyttöalueilla.

Koko Sopimus

Nämä käyttöehdot korvaavat kaikki aikaisemmat sopimukset, järjestelyt ja lausunnot (lukuun ottamatta niitä joita koskevaa vastuuta ei ole rajoitettu) välillämme sivuston käytön suhteen, ja muodostavat koko sopimuksen välillämme sen suhteen.

Käyttöehtojen Muutokset

Voimme muuttaa tai sopeuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain (turvallisuus- tai laillisista syistä, tai vastaamaan palveluiden tai sivuston toiminnan päivityksiä tai muutoksia) ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäessäsi sivustoa hyväksyt muutetut käyttöehdot ja sinun tulee tarkistaa ennen sivuston käyttöä.

Tietoa Meistä

Tätä sivustoa hallinnoi sweet startup ltd ja on ©USA-ESTA.FI, 37 Warren Street, London, England, W1T 6AD. Kaikki oikeudet pidätetään.
Virka-aikamme on arkipäivisin 09.00-18.00, lukuunottamatta kansallisia vapaapäiviä.
Voit olla meihin yhteydessä postitse yllä mainittuun osoitteeseen tai käyttämällä sivuston 'ota yhteyttä' –toimintoa.

Sekalaista

Nämä käyttöehdot eivät muodosta tai niiden ei pidä olettaa muodostavan minkäänlaista kumppanuutta, yhteisyritystä tai työsopimusta välillämme.
Et voi luovuttaa, alilisensoida tai muutoin siirtää tai käydä kauppaa näihin millään näihin käyttöehtoihin perustuvista oikeuksistasi tai velvollisuuksistasi ilman kirjallista suostumustamme.
Näiden käyttöehtojen otsikot ovat ainoastaan luettavuutta varten eikä niitä tule huomioida näitä käyttöehtoja tulkittaessa.

Irtisanominen

Pidätämme oikeuden estää pääsysi tälle sivustolle välittömästi ja etukäteen ilmoittamatta, mikäli hyvässä uskossa uskomme että olet laiminlyönyt jonkin käyttöehdon noudattamisen.

Kolmansien Osapuolien Oikeudet

Kenelläkään muulla kuin sinulla ja meillä ei ole minkäänlaisia oikeuksia toimeenpanna mitään näistä käyttöehdoista, huolimatta siitä onko kyseinen henkilö tai yksikkö tunnistettu nimellä, luokan jäsenenä tai tiettyyn kuvaukseen sopivana. Epäselvyyden välttämiseksi, tämä lauseke ei vaikuta sallitun siirronsaajan tai luovutuksensaajan oikeuksiin.

Sovellettava Lainsäädäntö

Tämän sivuston ja palvelun käyttöön sovelletaan Englannin lainsäädäntöä, ja hyväksyt vääjäämättömästi Englannin tuomioistuimilla olevan ei-yksinomainen tuomiovalta missä tahansa tähän sivustoon (tai sen käyttöön tai sen kautta tarjottuihin palveluihin tai tilaisuuksiin) millään tavalla liittyvässä vaateessa tai kiistassa.

Passi ja Viisumi

Sinun tulee konsultoida Suurlähetystöä tai Konsulaattia näihin tietoihin liittyen. Vaatimukset voivat muuttua ja sinun tulee tarkistaa ajantasainen tilanne hyvissä ajoin ennen lähtöäsi. Emme valitettavasti voi vastata siitä, mikäli pääsysi lennolle tai johonkin maahan evätään johtuen passin, viisumin tai muun lentoyhtiön, viranomaisen tai valtion vaatiman asiakirjan puutteesta. Terveys: Matkustettaessa suositellut rokotukset voivat ajoittain vaihdella ja sinun tulee kysyä lääkäriltäsi ajantasaisista suosituksista ennen lähtöäsi. Matkakohdettasi koskevat terveysvaatimukset ovat kuvattu terveysministeriön esitteessä nimeltä “The Traveller’s Guide to Health” (T4). Vastuullasi on varmistaa, että hankit tarvittavan lääkitykset ja lääketieteelliset neuvot matkaasi varten.
Käyttäjän käyttäessä Sivustoa ja/tai Tarjottua Palvelua on ymmärrettävä ettei Sivusto ja/tai Tarjottu Palvelu ei sitoudu antamaan neuvoja eikä siihen tulisi luottaa matkaan liittyvissä tai muissa päätöksissä. Sivuston tai Tarjotun Palvelun sisältämät tiedot tarjotaan ilman nimenomaisia tai hiljaisia takuita liittyen Sivuston osien tai Tarjotun Palvelun paikkansapitävyyteen, tarkoitukseen sopivuuteen, yhteensopivuuteen tai turvallisuuteen. Yritys ei takaa Sivuston ja/tai Tarjotun Palvelun jatkuvaa saavutettavuutta, eikä Sivuston sisältämien kuvausten ja lausuntojen virheettömyyttä.


Yksityisyydensuoja

Tämä yksityisyydensuojalausunto kuvaa USA-ESTA.FI in yksityisyydensuojakäytäntöjä.

Tämä yksityisyydensuojalausunto pätee yksinomaan tämän sivuston keräämiin tietoihin. Tämä lausunto kertoo mitä henkilötietoja tallennamme sivustolla, miten niitä käytetään ja kenelle niitä jaetaan, vaihtoehtosi tietojen käytön suhteen, tietoturvakäytäntömme tietojesi väärinkäytön estämiseksi sekä miten voit korjata tiedoissa esiintyviä virheitä.

Tietojen Kerääminen, Käyttö ja Jakaminen

Olemme tällä sivustolla kerätyn tiedon yksinomainen haltija. Meillä on pääsy tietoihin ja keräämme ainoastaan tietoja joita vapaaehtoisesti annat meille sähköpostitse tai jollakin muulla suoralla viestintätavalla. Emme myy tai vuokraa näitä tietoja kenellekään. Käytämme tietojasi vastataksemme sinulle, koskien syytä miksi olet meihin yhteydessä. Emme jaa tietojasi minkään kolmannen osapuolen kanssa organisaatiomme ulkopuolella, paitsi jos se on tarpeen täyttääksemme tilauksesi, esim. lähettää tilaus sähköpostilla tai käsitellä maksua.

Pääsy Tietoihin ja Tietojen Hallinta

Voit milloin tahansa valita olla vastaanottamatta mitään yhteydenottoja meiltä. Ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse sivustolla ilmoitettuun osoitteeseen voit milloin tahansa:

  • Nähdä mitä sinua koskevia tietoja meillä on tallennettuna.
  • Päivittää/oikaista mitä tahansa sinua koskevia tietoja, mitä meillä on tallennettuna.
  • Pyytää meitä poistamaan mitä tahansa sinua koskevia tietoja, mitä meillä on tallennettuna.
  • Tuoda esiin sinua koskevien tietojen käyttöön liittyvät huolesi.

Turvallisuus

Olemme tehneet varotoimia turvataksemme tietosi. Kun lähetät arkaluonteista tietoa sivustomme kautta, tietosi ovat turvattu sekä verkossa että ei-sähköisesti. Kerätessämme arkaluonteista tietoa (kuten luottokorttitietoja), tieto salataan ja siirretään meille turvallisesti. Voit varmistua tästä huomioimalla lukon kuvan selaimesi alaosassa tai ”https”-etuliitteen sivun osoitteen alussa. Käytämme salausta turvataksemme sähköisesti lähetettyjä arkaluonteisia tietoja, turvaamme tietojasi myös ei-sähköisessä muodossa. Ainoastaan työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja tietyn tehtävän suorittamiseksi (esim. laskutukseen tai asiakaspalveluun), sallitaan pääsy henkilötietoihin. Tietokoneet/palvelimet joille henkilötiedot on tallennettu säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Tilaukset

Pyydämme sinulta pakollisia tietoja, jotta voisit täyttää tilauksesi käyttöehtojemme mukaisesti. Tätä tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Asettaaksesi tilauksen kanssamme, sinun on annettava henkilökohtaiset-, yhteys-, matka- ja biometriset tiedot (kuten koko nimi, syntymäpäivä, osoite, sähköpostiosoite, passitiedot, matkareitti jne.) Sekä taloudelliset tiedot (kuten luottokorttisi numero, vanhentumispäivä, reitti jne.). Jos meillä on ongelmia tilauksen käsittelyssä, käytämme yhteystietojasi tavoittamaaksemme sinut.

Evästeet

Evästeet ovat tietokoneeseen sijoitettuja tekstitiedostoja, jotka keräävät tavallisia internet-lokitietoja ja vierailijoiden käyttäytymistä koskevia tietoja. Näiden tietojen avulla seurataan kävijän käyttöä verkkosivustolla ja kerätään verkkosivujen aktiviteettiraportteja. Evästeiden käyttö ei ole sidoksissa sivustollemme yksilöitävissä oleviin tietoihin. Tällä sivustolla on kahdenlaisia evästeitä; analytics-evästeitä ja sivuston evästeitä. Sivuston evästeet ovat välttämättömiä tilauksesi käsittelyn ja verkkosivuston käytön kannalta. Voit poistaa Analytics-evästeiden käytön vierailemalla seuraavassaa linkissä:

Muut verkkosivustot

Käytämme maksunprosessointiyritystä laskuttamaan tavaroiden ja palveluiden käyttäjiä ja sähköpostin ilmoittautuneelle yritykselle sähköposti-ilmoitusyritys sähköposti-iloituksia varten. Nämä yritykset eivät pitdä, jaa, säilytä tai käytä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja mihinkään toissijaisiin tarkoituksiin muuhun kuin tilauksesi täyttämiseen, ja ne ovat yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisia, missä laki vaatii niitä.

Linkit

Tällä sivustolla on linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin, jotka eivät välttämättä ole hallinnassamme. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Tällä sivustolla oleva linkki ei viittaa muilla sivustoilla esitettyjen tai niiden kautta saatavilla olevien tuotteiden, palveluiden, mielipiteiden tai muun materiaalin suositteluun tai hyväksyntään, emmekä vastaa tällä sivustolla tai sen kautta mahdollisesti esitetyistä kolmansien osapuolien mielipiteistä.

Mikäli koet ettemme noudata näitä yksityisyydensuojakäytäntöjä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse: support@usa-esta.com.